Equmenia - Scout

Scouterna i Equmeniakyrkan Lycksele

Scouterna har ingen avbytarbänk, vi har plats för alla i laget. Välkommen till equmeniascout i Equmeniakyrkan Lycksele!

I Scouterna visar vi varandra hänsyn och respekt. Vi är schyssta kompisar helt enkelt. Man får dessutom uppleva äventyr tillsammans med andra i en stor internationell gemenskap och samtidigt utvecklas som människa.

Del av någonting större
Scouterna gör unga människor redo för livet genom äventyr, gemenskap, internationella möten och värdebaserat ledarskap. Vi är alla olika men ändå lika. Equmenia scout är en del av scoutrörelsen i Sverige och världsscoutrörelsen. Det finns 40 miljoner scouter världen över.

Medlemsavgift

Årsavgift är 250 kr. Swisha till Gunnar (0703944135) och ange ”namn avgift scout”.

I avgiften ingår:

• Medlemskap i equmenia
  • Olycksfallsförsäkring
  • Scoutskjorta
  • Märken
  • Medlemstidningen

Läger och längre utflykter betalas extra.

Massor av märken!

I Lycksele har vi en Upptäckarscoutpatrull som är öppen för alla mellan 9-15 år. En del märken visar deltagarens ålder. Andra märken visar vad man lärt sig och är intresserad av. Vad är ditt intresse?

Scoutskjortan

Som medlem får du en ny skjorta vart annat år om det skulle behövas pga växt. Tänk på att skaffa en skjorta som du kan ha i två år.

Hitta rätt sorlek med tabellen.

Vi har ett litet stöd från studieförbundet BILDA och måste då rapportera deltagare med personnummer.

Vi vill ha ett telefonnummer för meddelande om programändringar m.m. och om det händer något under våra aktiviteter.

Onsdagar 18.30-20.00
Utgå från att vara ute! Från årskurs 3.

Mars

6 Sportlov

13 Elda säkert

20 Packa pappas kappsäck...med bra grejer.

24 Söndag kl 11.00 Scoutgudstjänst

27 Pulkabacken

3 Matlagning ute och vid strömavbrott.

10 Nu bygger vi stort 1

17 Påsklov

24 Nu bygger vi stort 2

30 Valborgsmässoafton. Scouterna tänder elden på Gammplatsen

8 Utomhusspårning

15 Om vi bjuder på fest....

19 sö kl 11 equmenias terminsavslut

6 Nationaldag på Gammplatsen. Scouterna deltar med sin svenska flagga

8-9 Hajk

21-27/7 Prisma, scoutläger

Hör gärna av er om det är något ni undrar över!

KONTAKT:

Gunnar Renklint