Equmenia - Scout

Scouterna i Equmeniakyrkan Lycksele

Scouterna har ingen avbytarbänk, vi har plats för alla i laget. Välkommen till equmeniascout i Equmeniakyrkan Lycksele!

I Scouterna visar vi varandra hänsyn och respekt. Vi är schyssta kompisar helt enkelt. Man får dessutom uppleva äventyr tillsammans med andra i en stor internationell gemenskap och samtidigt utvecklas som människa.

Del av någonting större
Scouterna gör unga människor redo för livet genom äventyr, gemenskap, internationella möten och värdebaserat ledarskap. Vi är alla olika men ändå lika. Equmenia scout är en del av scoutrörelsen i Sverige och världsscoutrörelsen. Det finns 40 miljoner scouter världen över.

Medlemsavgift

Årsavgift är 250 kr. Swisha till Gunnar (0703944135) och ange ”namn avgift scout”.

I avgiften ingår:

• Medlemskap i equmenia
  • Olycksfallsförsäkring
  • Scoutskjorta
  • Märken
  • Medlemstidningen

Läger och längre utflykter betalas extra.

Massor av märken!

I Lycksele har vi en Upptäckarscoutpatrull som är öppen för alla mellan 9-15 år. En del märken visar deltagarens ålder. Andra märken visar vad man lärt sig och är intresserad av. Vad är ditt intresse?

Scoutskjortan

Som medlem får du en ny skjorta vart annat år om det skulle behövas pga växt. Tänk på att skaffa en skjorta som du kan ha i två år.

Hitta rätt sorlek med tabellen.

Vi har ett litet stöd från studieförbundet BILDA och måste då rapportera deltagare med personnummer.

Vi vill ha ett telefonnummer för meddelande om programändringar m.m. och om det händer något under våra aktiviteter.

Onsdagar 18.30-20.00
Utgå från att vara ute! Från årskurs 3.

Förkortningar: EQ = Equmeniakyrkan, GP = Gamplatsen

Februari

26 Pulka (Tannen)

Mars

4 Sportlov, (inget scout)

11 Förbereda Hajk, Tema Skog (EQ)

13-14 Fredag-lördag, Hajk på Gamplatsen

18 Teater och Drama (EQ)

22 Söndag, Invignings-Gudstjänst

25 Eld och matlagning Föräldrar kan komma till 19:30 så bjuds ni på det som lagats. (GP)

1 Skattjakt (GP)

8 Snart är det påsk (EQ)

15 Påsklov (inget scout)

Hör gärna av er om det är något ni undrar över!

KONTAKT:

Oskar Skarin